Nikkens historie

Nikkens wellness produkter og teknologier er blevet positivt vurderet i en række medicinske tidsskrifter og aviser. Produkterne er sikre og uden bivirkninger!

Nikken blev grundlagt i Japan i 1975 af Isamu Masuda, hvis vision var at kunne tilbyde en bedre livskvalitet gennem velværeløsninger, der retter sig mod forskellige bekymringer i et moderne liv.

I dag er Nikken etableret i 40 lande. Nikken har med sit enestående og banebrydende koncept befæstet sin position som en af verdens førende inden for 'TOTAL VELVÆRE'.  

Nikkens filosofi er baseret på de Fem Helsesøjler: en sund krop - en sund sjæl -en sund familie - et sundt samfund - en sund økonomi. Deres opgave er at hjælpe alle, der ønsker at opnå balance i disse søjler af sundhed - med finansiel frihed og tid til at nyde det.

Nikken produkter er baseret på naturlige energikilder - Jordens magnetisme, sollys / "langbølget infrarød" teknologi, negative ioner, mv. og dækker alle de områder, vi bør tage hensyn til for at opnå et godt helbred:ren luft - rent vand - en god søvn - hvile og afslapning - energi - naturlig føde.

Nikken i dag

Nikken er i dag et af de største og mest respekterede Network Marketing Selskaber i verden og driver virksomhed i 38 lande. Nikkens produkter er en komplet serie teknologisk avancerede velværeprodukter, som enkelt kan integreres i ethvert hus eller lejlighed og lave det om til et 'Velvære Hjem'.

I tråd med deres filosofi om at kombinere ældgamle principper og moderne teknologi samarbejder Nikken med 'University of California Irvine Medical Center', og har doneret afdelingen 'Nikken Imaging Center' til deres sygehus.

Nikken er partnere med nogle af de bedste organisationer og forskere i verden, herunder 'University of California, Medical Center' og 'Magnetisk Health Foundation' i Japan. Ydermere støtter Nikken forskellige humanitære organisationer, bl.a. 'Sultprosjektet' i Norge. Sidst er Nikken medlem af det højt anerkendte 'Bioelectromagnetics Society'.

Nikkens filosofi er baseret på de Fem Helsesøjler: Sund krop, sundt sind, sund familie, velfungerende samfund og en sund økonomi.

Gammel filosofi, ny teknologi.

www.wellnesshomeaarhus.dk © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use